>
Ylapalkki
Logo
Kun välittäjällä on sinulle väliä
There are no translations available.

Etsitkö arvokodillesi välittäjää?

Asiakkaani esitti minulle kerran kysymyksen: ”valikoitko kohteesi?”. Ihmettelin kysymystä, sillä todellakaan en valikoi. Toki, joskus tullut vastaan tilanteita, että olen kokenut aiheelliseksi kieltäytyä ottamasta toimeksiantoa vastaan. Näihin tilanteisiin ei kuitenkaan ole ollut syynä se, että kohde ei tyylillisesti olisi minua miellyttänyt. Minä otan kyllä vastaan toimeksiantoja oli sitten kyseessä pienen pieni yksiö tai luksuskoti.

Mutta asiakkaani kysymys sai minut avaamaan silmäni sille tosiasialle, että suurin osa myynnissä olevista kohteistani ovat hyvin saman tyylisiä. Se ei johdu siitä, että olisin itse valikoinut ne vaan siitä, että te asiakkaani olette valinneet juuri minut välittäjäksenne.

En voisi olla siitä kiitollisempi, että saan välittää ihania, kauniita koteja, joita on todella kiva myydä.

Minulle on urani aikana kertynyt myytäväksi useampia arvokoteja. Tälläkin hetkellä myyn kotia, jonka myyntihinta ylittää monen tavallisen ihmisen budjetin. Asiakkainani on kuitenkin useita jotka etsivät hieman arvokkaampaa kotia. Siksi koenkin tärkeäksi, että välittäjä on profiloitunut myös asiakaskuntansa mukaiseksi. On kiva, että minulla on tarjota useampi kohde johon asiakkaani voi käydä tutustumassa.

Tällä hetkellä tilanne onkin sellainen, että myytävää ei ole riittävästi. Siispä, jos olet harkitsemassa kotisi myyntiä niin ole yhteydessä!