Finnish (Suomi)English (United Kingdom)DeutschRussian (CIS)
Hurlumpsis' täältä Tukkilasta!
28.04.2011 11:33

 

Vähän on vierähtänyt aikaa kun olen viimeksi ehtinyt tänne kirjoitella. Talvi toi omat haasteensa aasinkin elämään. Lunta oli niin paljon että polkujen auki pitämisessä oli ihan tallattavaa yhden aasin tarpeisiin. Mutta nyt ei enää muistella talvea vaan…IHANAA, NYT ON KEVÄT!

Ilolla otan vastaan kaikki tutut jotka palailevat Etelän auringosta, olen huudellut tervetulo-toivotukset niin joutsenille kuin kurjillekin. Nyt on trafiikki jo sitä luokkaa että ääni menisi jos kaikkia moikkaisi, täytyy säästellä vähän kesän vierailijoita varten ja nyt tarkoitan niitä kaks’jalkaisia.

Kaikkea kivaa on tiedossa kevään ja tulevan kesän aikana. Oman jännityksensähän tuo tietenkin uuden nelijalkaiset joita kevään ja kesän mittaan täällä syntyy. Viime keväänä muistan kun ensimmäinen varsa syntyi ja olin juuri muuttanut tänne Tukkilaan. Isäntäväki ihmetteli kun tamma piti tiukasti varsansa pihatossa eikä päästänyt sitä lainkaan ulkoilemaan. Ehdittiin jo uumoilla josko varsassa olisi joku vika. Mutta niinhän sekin oikku selvisi… yhtenä aamuna kun meikäläinen nukkui vielä tallissa oli tallimestari nähnyt varsan emänsä kanssa ulkoilemassa. Jo ehdittiin iloita että kaikki onkin kunnossa. Kunnes, minä menin ulos. Jo, komento kuului takaisin pihattoon! Eli ei haluttu vaan aasille esitellä tätä ihmettä. Meinasin jo vähän loukkaantua. Pari päivää tätä ”varoaikaa” kesti kunnes varsa sai jo ulkoilla aasinkin nähden. Sittenhän sitä käytiin jo esittelemässäkin meikäläiselle. Esitin mahdollisimman välinpitämätöntä, vaikka söpöhän se oli!

Kesän ehdoton kohokohta tulee minulle olemaan Aasipäivät. Ne järjestetään 7.8.2011. Sinne olette kaikki enemmän kuin tervetulleita! Luvassa on aasinäyttelyä, kilpailuja ja talutusratsastustakin aasilla.

On tässä pakko vielä kehuskella sen verran että muutama radio- ja lehtijuttukin on tullut tehtyä. Toimittajat ovat olleet aivan innoissaan meikäläisestä ja ovat nauhoittaneet minun upeaa töräytystäni. On keskusteltu elämän suurista kysymyksistä. Siitä mikä on oikeasti elämässä tärkeää ja miten voi tulla onnellisemmaksi. Tulenkin tässä kevään aikana olemaan suuressa roolissa kun emännän asiakkaat saapuvat tänne rentoutumaan ja valmentautumaan! Tulethan sinäkin!?