Finnish (Suomi)English (United Kingdom)DeutschRussian (CIS)
Rakkautta ilmassa...
20.06.2011 15:55

Kesäisiä terveisiä Tukkilasta. Se on taas kesäsesonki niin kuin päällä. Monta tuttuakin naamaa on käynyt minua tervehtimässä ja monta uutta ystävää olen myös saanut. Emännällä on riittänyt puuhaa kun hän on minua esitellyt vierailleen. Pidän kyllä huolen siitä että saan ansaitsemani huomion. Joskus on emäntä erehtynyt aloittamaan tilaesittelynsä jostain aivan epäolennaisesta kuten vaikkapa pitkäkauloista ja sitten ovat viimeiseksi tulleet minua katsomaan. Joskus olen ihan mielenosoitukseksi jäänytkin koppiini seisomaan enkä ole edes tullut näytille. Kurkkinut vaan ja naureskellut kun emäntä on sitten joutunut kuvailemaan minua ja itse matkimaan miten hienosti minä ääneni kuuluville kajautan.

Nelijalkaiset ystäväni ovat muutamaan poikkeusta lukuun ottamatta siirtyneet laitumelle. Uusia laumanjäseniäkin on syntynyt. Toukokuulla istuimme kaikki ihmettelemässä uutta varsaa pariinkin kertaan. Joka kerta, vaikka sen on nähnyt kuinka monta kertaa tapahtuvan, herkistää uuden elämän syntyminen aasinkin. Yön hiljaisina hetkinä, yön viileydessä höyryävä, ensi askeliaan haparoiva varsa on kaunein näky mitä aasi voi kokea.

Tänä kesänä on minulle luvassa rakkauden kesä. Olen saanut yhteydenoton eräältä kauniilta aasitytöltä. Välillämme on jotain suurempaa ja olen kutsunut hänet luokseni. Hän on vain aika kiireinen koska hänen näyttelijän ura vie paljon hänen aikaansa mutta heti kun hänen aikataulunsa antaa myöden niin me tapaamme. Maltan tuskin odottaa…

Ja muistutan nyt vielä teitä kaikkia että 7.8. meillä on Aasipäivä! Tulkaa kaikki katsomaan ja tutustumaan aaseihin. Me laittaudumme parhaimpiimme, kilpailemme kauneudessa sekä eri taitolajeissa. Joku teistä mahdollisesti pääsee myös ratsastamaankin.

Oikein hyvää ja aurinkoista kesää teille kaikille! Nähdään Tukkilassa!