>
Ylapalkki
Logo
Kun välittäjällä on sinulle väliä

Nyt se vihdoin on totta!!

Kiitos teille rakkaat asiakkaani saamastani kannustuksesta oman yrityksen perustamiseksi. Ilman sitä olisin ehkä päätynyt vielä ns. vieraan leipiin. Nyt voin vihdoin toteuttaa arvojeni mukaista, ihmisläheistä ja parasta mahdollista asiakaspalvelua!

Uudet toimitilat ovat juuri valmistumassa Tukkilan tilalle Kerkkooseen. Tein ratkaisun olla hankkimatta ns. kivijalkakonttoria koska ”miksi mennä merta edemmäksi kalaan?”. Tukkilassa on loistavat tilat, jotka pienellä sisustamisella saadaan niin upeiksi, että sellaisista olisin voinut vain muualla unelmoida. Samalla kun asiakkaat tulevat käymään toimistollani voivat he myös nauttia kauniista maalaismiljööstä aaseineen päivineen.

Toimialueeni tulee jatkossakin olemaan laaja ja Kerkkoosta on helppo kulkea niin Helsinkiin, Mäntsälään ja tietysti Porvooseen. Olenhan myynyt kohteita jopa Tampereella asti, joten vaikka kotisi sijaitsisikin pidemmällä ei se ole ongelma myynnille.

Vielä hetki niin kaikki on valmista. Tulen kutsumaan kaikki vanhat ja uudet asiakkaani toimiston avajaisiin, eivätkä kilpailijatkaan ole kiellettyjen listalla. Uskon yhteistyöhön ja kiitos kuuluukin niille upeille kollegoille jotka ovat kannustaneet minua yrittäjäksi. Toivottavasti yhteistyömme tulee jatkossakin jatkumaan!

Tulossa upeita kohteita myyntiin, ne löydät Etuovi.com sekä Oikotie.fi –sivuilta.


Yhteystiedot

Tukkila LKV
Tukkilantie 168
06530 Kerkkoo

Outi Tukkila
044-98 00102

Heikki Tukkila
040-5968709

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen


Noudatamme Hyvän välitystavan –ohjetta

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille!