>
Ylapalkki
Logo
Kun välittäjällä on sinulle väliä

Voiko kauppa käydä liian hyvin?

Kun laittaa asuntonsa myyntiin niin voisi olettaa, että varautuu myös siihen, että se menee kaupaksi.  Toisin sanoen, jonkinlainen suunnitelma siitä minne vie muuttolaatikot jos asunto meneekin kaupaksi vaikka heti. Törmäsin tilanteeseen missä myyjälle iskikin todellinen paniikki siinä vaiheessa kun piti hyväksyä tarjous, joka vielä oli lähes pyyntihinta eli ammattitermein ”täydenrahantarjous”.

Itse olen jokaisen uuden kohteen tullessa myyntiin täynnä intoa ja odotusta. Tavoitteenani on myydä jokainen kohde ja vieläpä parhaaseen mahdolliseen hintaan. Huomaan joskus saavani epäuskoisia katseita toimeksiantajalta, varsinkin jos takana on pitkä tulokseton myyntiprosessi edellisen välittäjän toimesta.

Tämä on työ, jossa on pakko säilyttää luottamus siihen, että asiat menevät hyvin. Suurta osaa näyttelee asenne. Jos en itse usko, että kohde saadaan kaupaksi, se ei voi olla heijastumatta työntekoon eikä todellakaan positiivisella tavalla. Toki, tulee tilanteita, että myynnin edetessä huomaan, että kysyntää ei ole riittävästi. Silloin on pakko tarkastaa onko kaikki myyntitoimet kohdallaan ja ennen kaikkea, onko hinta oikea.

Olen tehnyt huippumyyntejä, myynyt koteja ennätysajassa. Se tuo hyvän mielen niin minulle kuin toimeksiantajalle ja voin olla varma, että sana kiirii. Kolikolla on tunnetusti myös toinen puoli, myytävä loppuu. Ja heti tiedoksi, en aio ryhtyä myymään hitaammin! Mutta jos kotisi on myymättä tai tiedät ystävän jonka koti pitäisi saada kaupaksi, ota yhteyttä!

Ja vielä ratkaisu ongelmaan jos koti meneekin liian nopeasti kaupaksi eikä vielä uutta kotia ole löytynyt. Olen lohduttanut toimeksiantajiani, että heillä on välittäjä joka tiukan tilanteen tullen voi tarjota väliaikaismajoitusta ja vaikka työtä vastaan, sillä Tukkilan tilalla löytyy tyhjiä huoneita sekä työtä riittämiin. 

Aurinkoista syksyistä sunnuntaita!