>
Ylapalkki
Logo
Kun välittäjällä on sinulle väliä
There are no translations available.

"Outi otti talomme myyntiin syksyllä 2016. Sitä ennen olimme yrittäneet myydä taloamme huonolla menestyksellä toisen välittäjän avulla. Heti alusta alkaen Outilla oli oikea ote annettuun tehtävään.

Ammattitason kuvaaja otti talostamme erinomaisia kuvia - ne olivat aivan eri luokkaa kuin aiemman välittäjän itse ottamat.

Sovimme, että yleisiä näyttöjä ei järjestettäisi, vaan talolle pääsisivät käymään ainoastaan oikeasti siitä kiinnostuneet.

Vain parin päivän päästä sopimuksen tekemisestä kävivät ensimmäiset katsojat. Ja alle kolmen viikon sisällä kaupat oli tehty.

Voin lämpimästi suositella Outia. Hän suoritti tehtävän ammattitaidolla ja tehokkaasti. Erityisen kiitoksen Outi ansaitsee osaamisestaan, sillä hänen avullaan kauppa tehtiin täysin säännösten mukaisesti." 

Pauli Tarna, Porvoo


"En voisi olla tyytyväisempi talomme myyntiin. Outi toimi erittäin asiantuntevasti ja vakuutti heti ensitapaamisella minut ammattitaidollaan ja asenteellaan. Hän otti talomme myymisen asiakseen ja vei prosessia eteenpäin sujuvasti ja jämptisti. Itse ei tarvinnut huolehtia mistään, kun kaikki hoitui kuin itsestään. Outi piti minut koko ajan ajantasalla siitä, missä mennään. Valokuvaaja oli myös todella huippu ja kuvista tuli aivan upeita! Talo myytiin ilmoituksen julkaisua seuraavana päivänä heti ensimmäisestä yksityisnäytöstä täyden rahan tarjouksella. Aivan mahtava juttu! Voin suositella Outia erittäin lämpimästi! Johanna Järventaus, Sipoo"


"Outin kanssa yhteistyö oli kuin "kävely puistossa", täysin mutkatonta. Hän otti ohjakset täysin omiin käsiinsä heti kun toimeksianto oli allekirjoitettu. Outin käyttämä valokuvaaja oli ammattilainen, kuvista tuli mahtavia ja esite oli todellakin ammattilaisen tekemä. Talomme myytiin 3 päivässä, täyteen hintaan. Wau, mikä suoritus, muuta en voi sanoa. Olen todella kiitollinen siitä, että sain tutustua Outiin ja voin enemmän kun lämpimästi suositella Outia kaikille jotka miettivät oman kotinsa myymistä.
Omakotitalon entinen omistaja Söderkullasta, Mia Pajula"


"Asunnon myyntiin laitto oli sujuvaa ja helppoa. Outi tuli käymään, kertoi mitä ajatteli ja kuunteli asiani, esitti tarkentavat kysymykset ja pääsimme nopeasti sopimukseen.
Kuvausta varten ohjeet olivat selkeät - korjaa nämä, älä välitä noista. Kuvaaja kävi joustavasti keskellä päivää ja kuvista tuli hienot.
Myynti-ilmoitusta seuraavana päivänä oli kaksi katsojaa, ja samana iltana tarjous jätetty ja kauppa tehty.
Isännöitsijätodistusta, kaupantekoa varten tarvittavia papereita tai mitään muutakaan ei tarvinnut itse huolehtia, vaan kaikki oli tehty valmiiksi. Paperityöt, pankkiyhteistyö ja sopiminen ostajan kanssa järjestyi joustavasti, helposti ja miellyttävästi. Outi oli ajan tasalla tapahtumista ja tiedotti säännöllisesti asioiden etenemisestä.

Mitään parannettavaa tai kehitettävää täydelliseen suoritukseen on vaikea lisätä."

Anna Väkeväinen, Porvoo

" Heikki Tukkilalta talon myynti sujui nopeasti ja mutkattomasti. Muut välittäjät valittelivat vain alueen kalleutta eivätkä edes käyneet kohteessa"

Asiakas, Porvoo Uddas

"Asuntokaupat sujuivat täysin jouhevasti, ongelmia tai epäselviä tilanteita ei syntynyt missään vaiheessa. Kun kaupanteon loppusuoralla kyselin yksityiskohtia mm. lainaosuuksista ja muutamista eroavaisuuksista isännöintitodistuksessa, niin välittäjä osasi heti selvittää tilannetta minulle. Välittäjänä Outi Tukkila oli samalla kertaa sekä erittäin asiantunteva että myös lämminhenkinen ja ymmärtävä.
Jos jatkossa olen myymässä/ostamassa asuntoa, käännyn varmasti Outi Tukkilan puoleen."  

Eliisa Hovi, Söderkulla


"Käytin syksyllä 2011 Outi Tukkilan kiinteistömyyjän palveluita myydessäni asuntoani Porvoon vanhassa kaupungissa.  Olen erittäin tyytyväinen Outi Tukkilan työpanokseen, asenteeseen ja asiain hoitoon kaikkinensa. Hän paneutuu kyseessä olevaan kohteeseen innokkaasti ja aidosti ja pitää yhteyttä toimeksiantajaan kiitettävällä tavalla. Olen suosittanut häntä tuttavapiirilleni ja tulen itse käyttämään hänen palveluitaan vastakin." 

Asiakas, Porvoon Vanha kaupunki


"Kiinteistönvälitys on hyvin pitkälti ammatti, jossa henkilökemioilla on merkitystä. Olen jättänyt monta asuntoa ostamatta, koska välittäjä on ollut epämiellyttävä. Olen myös yrittänyt itse myydä asuntojani, koska uskon, että olen parempi myyjä, kuin moni välittäjä. Olin myymässä n. 300 tuhannen hintaista paritaloani, kun sain puhelun Outi Tukkilalta. Jo pelkän puhelun perusteella halusin tavata ja tapaamisen jälkeen oli selvää, että Outi Tukkila möisi asuntomme. Ja niin hän möikin. Alle viikossa, ilman näyttöjä! Luotan Outiin jatkossakin ja olen myös suositellut häntä ystävilleni."

Riikka Porttila, toimittaja, Sipoo


"Toimeksiantamani kaupan kohde oli huonokuntoinen rakennus mutta hyvällä tontilla.Huono yhdistelmä varsinkin syys talvella,minkä takia myynti aika piteni jonkin verran arvioidusta. Keväällä lumien sulattua kohteesta tuli nopeasti kaupat.Mielestäni parasta tässä oli että toimeksiantajaa "ei vaivattu,eikä veivattu"turhilla yhdeydenotoilla.Vain soitto,pikapalaveri ja kaupat. Kauppatilaisuudessa oli kaikki valmiina ja asiat hoitui ripeästi."

Asiakas, Askola


"Tässä sinulle terveiseni onnistuneista asuntokaupoista. Tässä luettelonomaisesti seikat, jotka mielestäni tekevät sinusta hyvän välittäjän: -olit etukäteen keskustellut kolleegoittesi kanssa kohteestamme , perehtynyt hyvin kohteeseemme ja miettinyt menettelytapasi - et pelännyt tarttua haasteelliseen kohteeseen -kohteen hinta-arvio osui hyvin kohdalleen -otteesi oli varma ja napakka; luottamusta herättävä -olit ystävällinen, kuuntelit asiakasta, olit positiivisesti asennoitunut ja perustelit päätöksesi -hoidit asiat sovitusti ja täsmällisesti, pidit lupauksesi .olit nopea ja pysyit asiassa ja aikataulussa ilman kiireen tuntua Sinusta huokui tekemisen meininki, tällaisesta jää hyvä mieli...…" 

Asiakas, Helsinki


"Oikein mielelläni annan sinulle palautetta! Olen erittäin tyytyväinen palveluusi, joka hoitui ammattimaisen tehokkaasti, ystävällisesti ja kaikin puolin hienosti. Suosittelen ( ja olen jo suositellutkin ) sinua mielelläni, kun on tarvetta kiinteistövälityspalveluihin!" 

Asiakas, Porvoo


"Outi Tukkila toimi välittäjänä ostamallemme omakotitalolle Jollaksessa Helsingissä. Olemme erittäin tyytyväisiä hänen toimintaansa ja työpanokseensa.

Outi on iloinen, mutkaton ja lämminhenkinen persoona, jonka kanssa on ollut helppo tulla toimeen. Koko myyntiprosessin ajan hän otti esimerkillisesti huomioon sekä myyjien, että ostajien toiveet ja piti kiinni sovituista asioista. Hänen kanssaan oli ilo toimia yhdessä ja olemme voineet luottaa hänen ammattitaitoonsa kiinteistövälittäjänä kaikilla osa-alueilla aina kauppakirjojen kirjoittamiseen asti. Hänestä välittyy aito kiinnostus sekä asiakkaita, että työtään kohtaan.

Voimme lämpimästi suositella häntä kiinteistövälittäjänä." 

Asiakas, Jollas, Helsinki