0449800102 / 0405968709 outi.tukkila@tukkila.fi

Virkistyspäiviä ja kokouksia.

Tukkilan tilalla järjestämme erilaisia juhla-, kokous- ja virkistyspäiviä. Kokoustilamme on juuri uusittu tyylikkääksi tilaksi, jossa takan ääressä on mukava viettää iltaa. Tilan pihapiiri luo puitteet monenlaiseen hauskanpitoon mutta myös rauhoittumiseen. Stressin ja kiireen keskellä virkistyspäivä voikin sisältää ihaniin Tukkilan aaseihin tutustumista,pienen aasivaelluksen tai vaikka vain ihan meditointi-harjoituksen omenapuiden alla. 

Suosittuja ovat myös erilaiset valmennukset kuten mm. Erilaisuus-rikkaus työtiimissämme, joka opettaa meille paljon lisää itsestämme sekä toisistamme. Tämä lisää hyvinvointia työyhteisössä!

Tukkilassa on myös totuttu syömään hyvin. Meille on tärkeää, että ruoka on hyvää ja laadukasta. Siksi suosimme kasvisruokaa, luomu-sekä lähituotteita mutta lihansyöjienkään ei kannata pelästyä, sillä olemme grillanneet täällä jopa kokonaisen possun!

Kokouspäivän päättää saunominen Tukkilan yli 100-vuotiaassa savusaunassa, josta voi käydä virkistäytymässä joessa. Kenenkään ei tarvitse ajaa edes kotiin vaan kukin saa majoittua makunsa mukaan joko mökissä, aitoissa tai huoneissa.

 

 

Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!