0449800102 / 0405968709 outi.tukkila@tukkila.fi

Valmennus

Valmennus

 

Tukkilan tilan emäntä Outi Tukkila on ensimmäisiä Suomessa valmistuneita MB-Master Life Coach-tutkinnon suorittaneita valmentajia. Hän on valmentanut menestyksekkäästi niin yksityishenkilöitä kuin erilaisia ryhmiä. Viimeisimpänä hän suoritti tammikuussa 2021 stressinhallinta-ja palautumisvalmentaja tutkinnon.

 

Ratkaisukeskeinen, positiiviseen psykologiaan perustuva valmennus auttaa löytämään omat vahvuudet ja löytämään parhaat ratkaisut erilaisissa elämäntilanteissa. Sen avulla voi saavuttaa tavoitteita, selkeyttää elämää tai saada jopa uusi parempi suunta.

Valmennus toimii myös loistavasti työhyvinvoinnin edistäjänä. Tästä aiheesta Outi Tukkila teki opiskeluidensa lopputyön ja onkin saanut loistavia tuloksia yrityksien työhyvinvointivalmennuksista. Työelämä on usein haastavaa ja liian moni kärsii liiallisesta stressistä, joka johtaa osalla jopa työuupumukseen. Tähän on ennaltaehkäisevällä valmennuksella mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti.  

Tukkilan ihanat tilat toimivat loistavasti valmennuksessa. Stressitön ympäristö, ihanat aasit sekä luonto, luovat juuri oikeanlaisen paikan pysähtymiselle. 

Yksilö-sekä yritysvalmennuksista voit kysyä lisää sähköpostitse outi.tukkila@tukkila.fi